Wedstrijd beste bewonersinitiatief

Goed idee? Doe mee!

Wedstrijd beste bewonersinitiatief!

Heb je een goed idee om het Rembrandtkwartier nog mooier, duurzamer en/of socialer te maken? Doe mee aan deze wedstrijd! De 10 beste ideeën winnen maximaal €4.000,- per initiatief om het plan uit te voeren.

Jouw idee kun je tot 16 oktober indienen. Hoe? Door een beschrijving van je initiatief te mailen naar bewonersinitiatief@alkmaar.nl. De tien beste ideeën winnen maximaal € 4.000,- om het plan uit te voeren.

Op 4 november van 15.00 tot 17.00 uur maakt wethouder Viktor Kloos de winnaars bekend op de Dag van het Bewonersinitiatief in de Prinsenzaal van het Stadhuis Alkmaar.

Wil je meer informatie over de wedstrijd of in contact met de Gebiedsconsulent of Regiegroep? Kijk dan op www.alkmaar.nl/bewonersinitiatief of Facebook: dagvanhetbewonersinitiatief2017 .