Laat het Rembrandtkwartier groen kleuren met een mooi groen dak! Kom naar de speciale informatie-avond op woensdag 16 mei in de Vrijheidskerk.

Een mooie groene dakbedekking voor uw schuur of erker. Goed voor uw gezondheid (de planten vangen fijnstof af), het verhoogt uw comfort (in de zomer is het koeler en in de winter is het warmer onder een groen dak), goed voor de levensduur van uw dak (groen dak verhoogt levensduur; goed voor de afwatering) en het ziet er leuk uit. En het is nu extra voordelig om tot groene dakbedekking over te gaan vanwege een speciale prijs die de duurzaamheidscommissie van het Rembrandtkwartier van de Gemeente Alkmaar heeft gekregen!

De duurzaamheidscommissie van Rembrandtkwartier komt deze zomer met een hernieuwde poging om meer groene daken in het Rembrandtkwartier te realiseren. Wij zijn hiervoor in zee gegaan met Sijbrand Noome van Beemster Daktuinen, een specialist op groene daken-gebied (zie www.beemsterdaktuinen.nl). Op woensdag 16 mei a.s. presenteren de duurzaamheidscommissie en Sijbrand Noome de mogelijkheden voor een groen dak voor uw schuur, erker of uitbouw. Wat zijn de voordelen van een groen dak, waaraan moet uw dak voldoen, wat voor opties voor dakbedekking zijn er, wat zijn hiervan de kosten en wat is deze eenmalige korting? Aan het eind van deze avond kunt u uw eventuele belangstelling kenbaar maken. Degenen die als eersten instappen profiteren van een speciale eenmalige korting en kunnen deze zomer al voordelig genieten van een groen dak! 
Geïnteresseerd? Kom dan naar de speciale informatie-avond op woensdag 16 mei a.s. in de Vrijheidskerk (Hobbemalaan 2A). De presentatie over groene daken wordt aansluitend gegeven aan de Algemene Ledenvergadering van de Buurtvereniging Rembrandt die om 20 uur start.
Heeft u nu al vragen? Dan kunt u deze mailen naar Richard Kooge (rkooge@gmail.com) van de Rembrandt duurzaamheidscommissie.

.

groene-daken

 

 

Could not authenticate you.